Puikus ir paprastas makaronų su malta mėsa patiekalas.
Mes radome šį receptą jums „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 300 g maltos mėsos
- 1 svogūno
- 1 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 arbatinio šaukštelio paprikos miltelių
- 250 g makaronų
- 3 kiaušinių
- 50 ml grietinėlės
- 1 svogūno
- Druskos ir pipirų pagal skonį
- 200 g mocarelos sūrio
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.
Virkite tik 5 minutes, ir jiems išvirus nedelsdami nupilkite visą vandenį.
Tada smulkiai supjaustykite svogūną.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite svogūną – pakepinkite, kol įgaus auksinę spalvą.
Įdėkite maltos mėsos, pagardinkite druska ir pipirais, leiskite jai apie 5 minutes pasimarinuoti ir po to taip pat apkepkite.
Paruoškite kepimo indą aukštesniais kraštais.
Į jo dugną sudėkite pusę turimų makaronų.
Ant makaronų sudėkite mėsą ir likusius makaronus.
Kiaušinius sumaišykite su grietinėle, druska, pipirais ir kario prieskoniais.
Užpilkite gautą mišinį ant makaronų ir mėsos viršaus, ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Pabarstykite tarkuotu sūriu ir dar kepkite apie 5-10 minučių.
Viskas baigta!
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: