Ingredientai
- Malta mėsa – 600 gramų,
- Smulkūs makaronai – 8–10 šaukštų,
- Svogūnai – 1 vidutinio dydžio galva,
- Česnakai – 2 skiltelės,
- Druska, pipirai – pagal skonį,
- Prieskoniai – pagal skonį,
- Pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas,
- Vanduo – 12 stiklinių.
Gaminimo eiga
Išvirkite makaronus, kad šie būtų pusiau išvirę. Sumaišykite maltą mėsą, susmulkintą svogūną, makaronus, druską ir pipirus.
Nieko tokio, kad makaronai dar neišvirę – jie galutinai bus paruošti troškinant mėsą.
Iš gautos masės formuojame rutuliukus ir dedame į gilią keptuvę, tada užpilame verdančiu vandeniu.
Virkite ant vidutinės ugnies apie 10–15 minučių. Tada supilkite pomidorų pastą ir troškinkite dar 10 minučių.
Skanaus!