Saldūs pyragėliai patiks ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Geriausia tai, kad juos galite išsikepti keptuvėje. Tokį skanų maistą galite valgyti kiekvieną dieną!
Ingredientai:
- ploni lietiniai blynai – 20 vnt.;
- braškės – 150 g;
- riebi varškė – 200 g;
- riebi grietinė – 200 ml;
- vanilė – pagal skonį;
- cukrus – pusė puodelio;
- kokoso drožlės – 10 g.
Gaminimas:
Varškę su cukrumi ir vanile išplakite trintuvu. Įdarą siaura juostele paskleiskite ant iš anksto paruoštų blynų. Ant blyno išilgai uždėkite 4 uogas ir susukite.
Grietinės padažo gaminimas: grietinę išplakite su cukrumi. Kiekvieną pyragėlį aptepkite grietinės padažu. Ant viršaus užbarstykite kokosų. Skanaus!