Home Receptai Blynai Kaip paruošti tobulus blynus? Prancūzai žino tobulų lietinių paslaptį!

Kaip paruošti tobulus blynus? Prancūzai žino tobulų lietinių paslaptį!

0
Kaip paruošti tobulus blynus? Prancūzai žino tobulų lietinių paslaptį!

Ar mėgstate plonus, minkštus ir skanius lietinius, kuriuos lengva sulankstyti? Turime jums receptą tiesiai iš Paryžiaus konditerijos parduotuvės. Tobulų blynelių paslaptis – aliejų pakeiskite lydytu sviestu! Šie blyneliai tikrai bus geriausi, kokius kada nors valgėte. Lietiniai, turbūt, yra pats universaliausias maisto produktas.

Jie puikiai tinka ir pusryčiams, ir desertui, ir pikantiškai vakarienei (pavyzdžiui, įdaryti su malta mėsa).

Blynų receptas atrodo banalus, tačiau kartais jie būna ne visai gero skonio arba plyšta.

Pateikiame prancūziškų lietinių receptą, kuris laikomas geriausiu pasaulyje!

Išbandykite šį receptą ir įsitikinkite, ar tai tiesa.

Kaip pasigaminti tobulus lietinius?

Jums reikės:

  • 1 pilno puodelio paprastų miltų
  • 3 vidutinio dydžio kiaušinių
  • Apie 50 g ištirpinto sviesto
  • 250 ml pieno
  • 120 ml gazuoto vandens
  • Žiupsnelio druskos
  • Arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus (jei norite gaminti pikantišką blynų versiją, nedėkite).

Gaminimo eiga:

Paruoškite keptuvę ir joje ištirpinkite sviestą.

Neperkaitinkite.

Tada supilkite jį į dubenį.

Keptuvės paviršiuje likęs sviestas puikiai tiks blynams kepti.

Į dubenį supilkite pieną, vandenį ir kiaušinius.

Tada viską sumaišykite maišytuvu.

Suberkite persijotus miltus, druską, cukrų ir vėl išmaišykite.

Galiausiai supilkite ištirpintą sviestą, išmaišykite ir palikite kelioms minutėms, kad miltuose esantis glitimas išbrinktų.

Tai padės išvengti blynų plyšimo.

Įkaitinkite sviestu pateptą keptuvę ir šaukštu tolygiai supilkite blynų tešlą.

Kepkite, kol lietiniai taps auksinės spalvos.

Šie blyneliai yra ploni ir paprastai jų nereikia apversti, bet jei manote, kad tai būtina, stenkitės tai daryti labai atsargiai.

Taip pagaminti lietiniai labai skanūs su bet kokiu įdaru, ypač rekomenduojame avietes ir plaktą grietinėlę arba valgykite tiesiog vienus, pabarstytus cukraus pudra.

Gero apetito!