Iš karto pamilsite šį receptą!
Reikės:
pita duonelės;
300 g maltos mėsos;
pomidoro;
0,5 puodelio pieno;
1 šaukšto miltų;
druskos;
sūrio;
svogūno;
žalumynų.
Gaminimas:
Šiek tiek suminkykite mėsą ir pakepkite apie 3-4 minutes.
Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pomidorą, įberkite druskos, pridėkite pjaustytų šviežių žalumynų.
Padažui sumaišykite 1 šaukštą miltų su pienu, įberkite druskos ir užvirkite. Vis pamaišykite.
Į aliejumi pateptą formą dėkite sluoksnius: pita duonelę, maltą mėsą, pita duonelę, maltą mėsą, pita duonelę.
Ant viršaus užpilkite pieno padažo.
Praeikite palei formos sieneles peiliu, kad padažas „apsuptų“ lazaniją, ir apibarstykite viršų tarkuotu sūriu.
Kepkite 180°C temperatūroje 30 – 40 minučių, kol paruduos.
Skanaus!