Šį skanų ir paprastą lavašo ritinėlį galima paruošti vos per 10 minučių!
Labai skanu patiekti pusryčiams gabalėlį tokio patiekalo su puodeliu karštos kavos.
Ingredientai:
lavašai – 1 pakas;
varškė – 300 gramų;
grietinė – 2 valgomieji šaukštai;
česnakai – 1-2 skiltelės (neprivaloma);
keli svogūnų laiškai;
petražolės pagal skonį;
druska pagal skonį.
Gaminimas:
Varškę sutrinkite, įdėkite grietinės, per spaudą susmulkintus česnakus (nebūtina) ir smulkiai supjaustytus žalumynus.
Pasūdykite varškę pagal skonį druska.
Viską gerai išmaišykite.
Uždenkite stalą maistine plėvele ir sudėkite lavašus.
Uždėkite įdarą ant lavašo, palikdami 4-5 cm nuo krašto, tolygiai paskirstykite ir susukite į ritinuką.
Apvyniokite ritinį maistine plėvele ir keletą valandų palaikykite šaldytuve.
Patiekite supjaustytą gabalėliais.
Skanaus!