Home Receptai Aromatinga ir subtili lašiša kreminiame padaže

Aromatinga ir subtili lašiša kreminiame padaže

0
Aromatinga ir subtili lašiša kreminiame padaže

Restoraninis patiekalas!

Sudedamosios dalys:

  • Lašiša – 500 – 600 g
  • Grietinėlė – 350-400 g
  • Augalinis aliejus – 3 šaukštai
  • Citrina – 1 vnt.
  • Miltai – 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas – 40 g
  • Krakmolas – 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai – 1/2 šaukštelio
  • Česnakai – 3 skiltelės
  • Švieži krapai

Gaminimo eiga:

  1. Žuvį supjaustykite porcijomis, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir apvoliokite krakmole.
  2. Kepkite žuvį po 4-5 minutes iš abiejų pusių.
  3. Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir, nuolat maišydami, pakepinkite česnakus.
  4. Suberkite miltus ir nuolat maišydami kepkite 10 sekundžių.
  5. Supilkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.
  6. Tada sudėkite citrinos žievelę, 3 valgomuosius šaukštus sulčių ir susmulkintus krapus.
  7. Virkite, kol masė sutirštės.
  8. Sudėkite žuvį į padažą ir pora minučių pašildykite.

Gero apetito!