Krembriulė yra vienas skaniausių prancūziškų desertų. Bent kartą paragavę, įsimylėsite jį amžiams, o geriausia tai, kad galite šį desertą pasigaminti namuose!
Ingredientai:
- Kiaušiniai – 4 vnt.;
- Cukraus pudra – 110 g;
- Pienas – 300 ml;
- Grietinėlė – 300 ml;
- Vanilinas – 1 arbatinis šaukštelis;
- Susmulkintas muskato riešutas.
Gaminimas:
- Išplakite kiaušinius su cukraus pudra iki purių putų.
- Įkaitinkite pieną, įpilkite grietinėlės, vanilino. Viską gerai išmaišykite.
- Nukelkite nuo ugnies ir supilkite kiaušinius.
- Išmaišykite ir supilkite masę į gilų, maždaug 3 cm aukščio kepimo indą. Pabarstykite tarkuotu muskato riešutu.
- Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių.
- Kepkite orkaitėje 45 minutes.
Skanaus!