Ingredientai:
malta mėsa – 500 g
svogūnas – 1 vnt.
alyvuogių aliejus
kiaušinis – 1 vnt.
bulvės – 4 vnt.
pomidorai, paprika,
druska, juodieji pipirai – pagal skonį
vištienos sultinys
česnakai – 2 skiltelės
prieskoniai mėsai
Gaminimas:
- Į puodą supilkite alyvuogių aliejų, įkaitinkite ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
- Tada sudėkite paprikas ir morkas, supjaustytas plonais apskritimais. Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
- Ant viršaus sudedame bulves.
- Pomidorus sutrinkite trintuvu ir supilkite į puodą kartu su bulvėmis.
- Į faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkintą česnaką ir prieskonius.
- Iš paruošto faršo formuojame kotletus ir dedame ant bulvių, užpilame sultiniu.
- Troškinkite uždengę dangčiu, kol bulvės bus išvirę.
Skanaus!