Sekmadienis, 3 lapkričio, 2024

Naujausi

Išdėliojame kotletus ant bulvių ir paruošiame skanią vakarienė savo artimiesiems

Ingredientai:

malta mėsa – 500 g
svogūnas – 1 vnt.

alyvuogių aliejus
kiaušinis – 1 vnt.
bulvės – 4 vnt.
pomidorai, paprika,
druska, juodieji pipirai – pagal skonį
vištienos sultinys
česnakai – 2 skiltelės
prieskoniai mėsai

Gaminimas:

  1. Į puodą supilkite alyvuogių aliejų, įkaitinkite ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
  2. Tada sudėkite paprikas ir morkas, supjaustytas plonais apskritimais. Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  3. Ant viršaus sudedame bulves.
  4. Pomidorus sutrinkite trintuvu ir supilkite į puodą kartu su bulvėmis.
  5. Į faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkintą česnaką ir prieskonius.
  6. Iš paruošto faršo formuojame kotletus ir dedame ant bulvių, užpilame sultiniu.
  7. Troškinkite uždengę dangčiu, kol bulvės bus išvirę.

Skanaus!

Įdomūs video