Jums reikės:
- 1/4 mažos kopūsto galvos
- 2 kiaušinių
- 200 gramų jautienos
- 1 pomidoro
- 1 skiltelės česnako
- druskos, maltų juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (pagal skonį)
- alyvuogių aliejaus (pagal skonį)
- krapų (pagal skonį)
Kaip gaminti?
- Jautieną išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite.
- Mėsą supjaustykite kubeliais.
- Išvirkite kiaušinius, supjaustykite kubeliais.
- Susmulkinkite kopūstą.
- Dubenyje sumaišykite visus ingredientus.
- Įberkite smulkiai tarkuoto česnako, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, smulkintų krapų ir kitų prieskonių.
- Išmaišykite ir leiskite pastovėti (maždaug pusvalandį).
- Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir patiekite. Galite papuošti žalumynais.
Skanaus!