Trečiadienis, 27 lapkričio, 2024

Naujausi

Arbūzų ir serbentų uogienė: puikus derinys!

Ingredientai

  • raudonieji serbentai – 1 kg
  • arbūzo minkštimas – 1 kg
  • cukrus – 1 kg

Gaminimo eiga

  1. Nuplaukite serbentus ir pašalinkite kotelius, arbūzą supjaustykite gabalėliais. Serbentus gerai sutrinkite su cukrumi ir sudėkite arbūzo gabalėlius.
  2. Uždėkite ant viryklės, užvirkite ir virkite 35 minutes. Tada gautą masę šiek tiek atvėsinkite, pertrinkite per sietelį ir vėl užvirkite.
  3. Uogienę sudėkite į švarius stiklainius ir uždarykite dangtelius. Uogienę laikykite vėsioje vietoje.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip granatai gali padėti numesti svorio: mitybos specialistai atskleidė pagrindines gudrybes

Granatai ne tik vilioja savo ryškiai raudona spalva ir nepakartojamu skoniu, bet ir garsėja savo nauda sveikatai. Šis vaisius yra tikras maistinių medžiagų lobynas,...

Saulės elektrinės – ne tik privačių namų, bet ir butų gyventojams

Saulės elektrinės jau tapo įprastu vaizdu tiek miestuose, tiek už jų ribų. Vis dėlto apie jas dažniau diskutuojama privačių namų savininkų kontekste, tačiau saulės...
---