Pirmadienis, 25 lapkričio, 2024

Naujausi

Konservuoti moliūgai. Kaupkite žiemos atsargas jau dabar!

Moliūgai ir jų patiekalai labai populiarus visame pasaulyje. Iš šios daržovės gaminama sriuba, troškiniai, bulvių košė, salotos, o Austrijoje galite paragauti net moliūgų alkoholio ir moliūgų kavos. Armėnijoje kepamas moliūgas, dedamas į plovą, įdaromas ryžiais ar riešutais. Indijoje iš jo gaminama puiki chalva. Jis turi daug naudingų savybių ir jo kaina nėra didelė.

moliūgai

Šiandien mūsų redakcija kviečia jus pasigaminti moliūgų atsargą žiemai. Ypatingo saldaus marinato dėka šis delikatesas tampa panašus į mango ir tikrai pakraus geros nuotaikos šaltą žiemą.

MOLIŪGAI SU APELSINU ŽIEMAI

Jums reikės:

  • 3 kg moliūgų
  • 600 g cukraus
  • 3 apelsinų
  • 1 citrinos
  • 15 g citrinos rūgšties

moliūgai

Gaminimas:

Nulupkite moliūgą ir pašalinkite sėklas. Supjaustykite kubeliais.

Apelsinus ir citriną užpilkite verdančiu vandeniu 30 sekundžių. Tada išimkite ir supjaustykite kubeliais.

Sumaišykite moliūgą su citrusiniais vaisiais, įpilkite cukraus ir citrinos rūgšties. Gerai sumaišykite ir palikite 3-4 valandas.

Praėjus nurodytam laikui, gautą mišinį supilstykite į pusės litro stiklainius. Pavirkite 30 minučių. Užsukite dangtelius ir apvyniokite parai į antklodę. Tada laikykite tamsioje vėsioje vietoje.

moliūgai

Šis moliūgas yra švelnus, kvapnus ir sultingas. Jį galima dėti į pyragus ar keptą mėsą. Bet geriausia valgyti šaukštu tiesiai iš stiklainio, ypač kai yra bloga nuotaika.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---