Skanus klasikinis kokosų pyragas su šokoladiniu kremu. Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale, ir pyragas tikrai yra labai skanus!
Jums reikės:
- 6 kiaušinių baltymų,
- 150 g cukraus pudros,
- 150 g kokosų drožlių,
- 75 g paprastų miltų,
- 1/2 kepimo miltelių.
Kremui:
- 1 l pieno,
- 4 šokoladinio pudingo miltelių,
- 8 valgomųjų šaukštų cukraus,
- 250 g sviesto
Pagrindui:
- 200 g konditerinio šokolado,
- Augalinių riebalų pagal poreikį ir pagal norimą glazūros konsistenciją.
Gaminimo eiga:
Dubenyje išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi.
Į išplaktus baltymus šaukštu įmaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Gerai išmaišykite ir įmaišykite kokosų drožles.
Tešlą paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.
Kepkite apie 15-20 minučių, 180 laipsnių temperatūroje.
Paruoškite kremą:
Sumaišykite pudingo miltelius su šiek tiek pieno.
Likusį pieną užvirkite su cukrumi.
Kai užvirs, supilkite išplaktus pudingo miltelius ir išvirkite klasikinį kremą.
Nuimkite nuo ugnies, uždenkite maistine plėvele ir palikite atvėsti.
Kai atvės, įmaišykite minkštą sviestą.
Iškeptą ir atvėsusį biskvitą aptepkite kremu.
Galiausiai paruoškite glajų.
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje su riebalais.
Tolygiai paskleiskite glajų, kad padengtų visą paviršių.
Palikite sustingti ir patiekite ant stalo.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga: