Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Klasikinis prancūziškas varškės pyragas – minkštesnio varškės apkepo, dar nebandžiau!

Tirpsta burnoje!

Skaniausias varškės apkepas!!! Tai tikrai tirpsta burnoje! Tiesiog neįmanoma atsitraukti bevalgant.

Ingredientai:

  • 1 kg varškės
  • 75 g manų kruopų
  • 125 g sviesto ar margarino
  • 225 g cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 3-4 šaukštai citrinos sulčių
  • tarkuotos 1/2 citrinos žievelės
  • 4 kiaušiniai
  • 1 pakelis kepimo miltelių (10 g)
  • 1 dėžutė vanilinio pudingo miltelių (40 g) arba 4 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo (aš turėjau bulvių) su vanile.
  1. Išsukite sviestą arba margariną su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir žievelėmis iki vientisos masės. Įdėkite trynius. Manų kruopas sumaišykite su pudingo milteliais arba krakmolu. Kepimo miltelius supilkite į kreminio mišinį. Tada suberkite pertrintą varškę, baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
  2. Gautą masę sudėkite į riebalais išteptą formą, išlyginkite paviršių ir kepkite, kol paruduos (apie valandą 180°C temperatūroje).
  3. Leiskite varškei atvėsti formoje, tada atsargiai išimkite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---