Troškinys su konservuotais grybais patiks gurmanams. Pasigaminkite šį patiekalą ir nustebinkite savo šeimą gardžiais pietumis.
Ingredientai:
- kiauliena – 0,5 kg
- svogūnai – 2 vnt.
- konservuoti grybai – 1 skardinė
- grietinė – 3-4 valgomieji šaukštai
- džiovintas bazilikas – pagal skonį.
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir kepkite ant stiprios ugnies 10 minučių iš abiejų pusių. Tada suberkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, išmaišykite ir troškinkite po dangčiu dar 10 minučių.
Sudėkite grybus iš skardinės ir troškinkite dar 5 minutes. Įberkite druskos, pipirų, suberkite džiovintą baziliką, įdėkite grietinės ir įpilkite truputį vandens. Troškinkite dar 10 minučių. Skanaus!