Sekmadienis, 24 lapkričio, 2024

Naujausi

Nepaprastai skani mėsa su bulvėmis ir sūriu troškinimo indelyje

Šis patiekalas nusipelno plojimų!

Ingredientai:

  • Kiauliena – 400 g
  • Bulvės – 3-4 vnt. vidutinio didumo
  • Pievagrybiai – 15-16 vnt. vidutinio didumo
  • Svogūnai – 2 galvutės
  • Sūris – 100 g
  • Sviestas – 50 g
  • Saulėgrąžų aliejus
  • Majonezas
  • Druska pagal skonį

Gaminimas:

  1. Supjaustykite kiaulieną vidutiniais gabalėliais ir kepkite apie 5 minutes ant stiprios ugnies, tada 10 minučių ant silpnos ugnies.
  2. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  3. Grybus supjaustome griežinėliais ir kepame su svogūnais augalinio aliejaus ir sviesto mišinyje.
  4. Nuluptas bulves supjaustykite griežinėliais, pavirkite pasūdytame vandenyje, kol bus beveik išvirę.
  5. Į troškinimo indelius sudedame bulves, kiaulieną, majonezą ir grybus su svogūnais, ant viršaus pabarstome tarkuotu sūriu.
  6. Kepame uždengę dangtį iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---