Šiandien galite paruošti itin skanius, įdarytus mėsos suktinukus pagal paprastą receptą iš „YouTube“ kanalo.
Jums reikės:
- 200 g sviesto
- 20 g krapų
- 5 g džiovintų česnakų
- 10 g petražolių
- 500 g kiaulienos
- 200 g džiūvėsėlių
- 100 g miltų
- 5 g druskos
- 5 g juodųjų pipirų
- 200 ml alaus
- 1 l aliejaus
Gaminimo eiga:
Mėsos riekeles sudėkite ant lentelės, uždenkite maistine plėvele ir švelniai išmuškite.
Mėsą pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.
Nedideliame dubenyje sudėkite minkštą sviestą, suberkite krapus, petražoles ir džiovintą česnaką.
Mišinį gerai išmaišykite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldiklį.
Šaldytą sviesto mišinį supjaustykite kubeliais, sudėkite ant išmuštos mėsos, tada susukite į vyniotinį.
Paruoškite 2 indelius – vieną su džiūvėsėliais, o kitą – su miltais.
Į miltų indą įberkite druskos, juodųjų pipirų, įpilkite alaus ir išmaišykite.
Suktinuką pamirkykite šiame mišinyje, dėkite į indą su džiūvėsėliais ir kruopščiai apvoliokite iš visų pusių.
Taip suvyniotus suktinukus kepkite įkaitintame aliejuje apie 10 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Jei jie tolygiai apkepė iš abiejų pusių, galite patiekti šį gardų mėsos skanėstą.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga: