Puikus kiaulienos nugarinės paruošimo receptas. Taip pagaminta nugarinė niekada nebūna sausa ir yra tikrai fantastiško skonio!
Mėsa kepama visa, o ne griežinėliais, ją reikia tik įpjauti.
Jei norite, be išvardytų ingredientų galite įdėti kumpio, šoninės ar dešros.
Šį puikų receptą jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- Kiaulienos nugarinės – 1 kg
- Supjaustyto sūrio – 150 g
- Svogūno – 1 vnt.
- Marinuotų agurkų- 10 vnt.
- Majonezo – 3 šaukštų
- Garstyčių sėklų – 1 arbatinio šaukštelio
- Druskos
- Paprikų
- Mairūno
- Aliuminio folijos
- Kepimo formos, kurios dydis 20 x 12 cm
Gaminimo eiga:
Nuo kiaulienos pašalinkite visas didesnes plėveles.
Kiaulienos nugarinę įpjaukite aštriu peiliu, kad įpjovos būtų vienodu atstumu viena nuo kitos.
Visą mėsą pasūdykite, pagardinkite, pabarstykite mairūnais (nebūtina).
Majonezą sumaišykite su garstyčių sėklomis.
Šiuo mišiniu patepkite įpjovų vidų.
Dabar į įpjovas įdėkite ir kitus ingredientus.
Agurkus supjaustykite griežinėliais.
Supjaustykite sūrį.
Svogūną taip pat nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais.
Visus ingredientus pakaitomis sudėkite į įpjovas.
Perkelkite paruoštą mėsą į kepimo skardą ir uždenkite folija.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: