Puikus mėsos ir bulvių patiekalo receptas, pagaminamas keptuvėje per kelias minutes. Šį receptą radome jums „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 5 riekelių kiaulienos nugarinės
- Druskos
- Juodųjų pipirų
- Aliejaus
- Svogūnų
- 8 grybų
- Petražolių
- 200 ml grietinėlės
- 7 bulvių
- Paprikos
- Rozmarino šakelės
- Čiobrelių šakelės
- 2 skiltelių česnako
- Krapų
Gaminimo eiga:
Supjaustykite mėsą, ir apdengę maistine plėvele, išmuškite.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Kepkite keptuvėje, įpylę šiek tiek aliejaus, iš abiejų pusių.
Išimkite iš keptuvės, padėkite ant lėkštės, tačiau keptuvės neišjunkite.
Supjaustykite svogūnus, grybus ir petražoles.
Keptuvėje, kur kepė mėsa, pakepinkite svogūną (galite dar įpilti aliejaus).
Suberkite į keptuvę grybus, smulkintą česnaką ir pagardinkite druska bei prieskoniais.
Supilkite grietinėlę ir išmaišykite, užvirkite ir sudėkite mėsą.
\
Viską kartu troškinkite apie 15-20 minučių.
Tuo tarpu atskiroje keptuvėje paruoškite bulves.
Bulves supjaustykite, pagardinkite druska ir prieskoniais, pakepinkite aliejuje, suberkite čiobrelius ir rozmarinus.
Kai bulvės bus paruoštos, pabarstykite jas petražolėmis ir patiekite su mėsa.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: