Kiauliena dar niekada nebuvo tokia skani, kaip pagaminta pagal šį „YouTube“ kanalo receptą.
Patiekite mėsą su keptomis daržovėmis ir visi bus sužavėti šiuo patiekalu!
Jums reikės:
- 1 svogūno
- 100 g šoninės
- 120 g kietojo sūrio
- petražolių
- 6 kiaulienos nugarinės griežinėlių
- druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonųjų paprikų miltelių pagal skonį
- itališkų žolelių
- 1 raudono svogūno
- 1 cukinijos
- 1/2 čili pipiro
- 1/2 geltonos paprikos
- alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nulupkite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Suberkite supjaustytą šoninę ir taip pat pakepinkite.
Tuo tarpu atskirame dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį su kapotomis petražolėmis.
Sumaišykite keptą svogūną su šonine.
Kiaulienos nugarinę supjaustykite storesniais griežinėliais, o po to giliai įpjaukite kiekvieno gabaliuko šoną, kad pasidarytų kišenė.
Alyvuogių aliejų sumaišykite su maltais juodaisiais pipirais, druska, itališkomis žolelėmis, raudonaisiais maltais pipirais ir gerai išmaišykite.
Dabar užpildykite mėsos griežinėlius paruoštu įdaru ir aptepkite paruoštu marinatu.
Įdarytą mėsą iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje, o po to sudėkite ant riebalais išteptos skardos.
Kepimo skardą uždenkite sudrėkintu kepimo popieriumi, folija ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 200°C temperatūroje apie 30 minučių.
Tuo tarpu daržoves paruoškite, kad galėtumėte kepti ant grilio keptuvės. Sudėkite jas į dubenį ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
Pabarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir sudėkite ant grilio keptuvės.
Kepkite iš abiejų pusių.
Išimkite iškeptą mėsą iš orkaitės ir patiekite kartu su keptomis daržovėmis.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: