Jei norite gabalėlio gardžios mėsos, paruoškite šiuos keptos kiaulienos kepsnelius pagal receptą iš „YouTube“ kanalo.
Jų skonis visus sužavės!
Jums reikės:
- 8 riekelių kiaulienos nugarinės
- 150 g kietojo sūrio
- 3 svogūnų
- 2 marinuotų agurkų
- krapų pagal skonį
- 3 šaukštų majonezo
- 1 šaukštelio grūdėtų garstyčių
- 1/2 šaukštelio druskos
- 1/2 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Mėsos paviršiuje aštriu peiliu iš abiejų pusių negiliai įpjaukite.
Pabarstykite druska ir prieskoniais.
Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Į dubenį sudėkite majonezą.
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir šį padažą kruopščiai uždėkite ant mėsos, sudėtos į skardą.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite žiedeliais, dėkite ant mėsos ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Linkime gero skonio!
Papildomas receptas
Jums reikės:
- 4 gabaliukų kiaulienos nugarinės
- druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- 50 ml alyvuogių aliejaus
- 50 g raudonojo svogūno
- 150 g tarkuoto sūrio
- 50 g grybų
- 50 g pomidorų
Gaminimo eiga:
Mėsos riekeles supjaustykite peiliu, pasūdykite, pagardinkite ir užpilkite trupučiu alyvuogių aliejaus.
Tokius kepsnelius apkepkite iš abiejų pusių karštoje keptuvėje, tada ant mėsos išdėliokite svogūnų žiedus, pabarstykite sūriu, sudėkite grybų ir pomidorų griežinėlius.
Pašaukite į iki 200°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 min.
Viskas baigta!
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: