Šie kiaulienos kepsneliai, užkepti su grybais, pomidorais ir sūriu pagal „YouTube“ kanalo receptą, yra tiesiog nuostabūs! Išbandykite ir įsitikinkite patys!
Jums reikės:
- 3-4 svogūnų
- 1 kg kiaulienos mentės
- druskos
- maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- 300–400 g grybų
- 2-3 pomidorų
- 200 g kieto sūrio
Gaminimo eiga:
Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos pusžiedžiais.
Paskirstykite ant aliejumi pateptos kepimo skardos (1 svogūną pasilikite vėlesniam laikui).
Kiaulienos nugarinę supjaustykite storesniais griežinėliais.
Kiekvieną mėsos griežinėlį įpjaukite.
Mėsą pasūdykite ir pagardinkite iš abiejų pusių.
Sudėkite mėsą į kepimo skardą ant svogūnų.
Likusį svogūną smulkiai supjaustykite.
Dabar įkaitinkite keptuvę ir į ją šiek tiek įpilkite aliejaus.
Dabar sudėkite supjaustytus grybus.
Viską apkepinkite ir šiek tiek pasūdykite.
Ant kiekvienos mėsos gabalėlio uždėkite apie 2 šaukštus grybų.
Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite ant grybų.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Kietąjį sūrį sutarkuokite su rupia trintuve.
Pasibaigus kepimo laikui, išimkite kepimo skardą iš orkaitės.
Kiekvieną mėsos kepsnelį apibarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite dar 10 minučių 200°C temperatūroje.
Atlikta, galite patiekti.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: