Nežinote, ką pasigaminti pietums ir nenorite daug laiko praleisti virtuvėje?
Paruoškite šiuos kiaulienos kepsnelius! Patiekalui paruošti užtruksite vos kelias minutes, ir mėgausitės skaniais, aromatingais pietumis.
Jums reikės:
- Kiaulienos kepsnelių – 6 vnt.
- Kietojo sūrio – 150 g
- Aliejaus – 40 ml
- Svogūnų – 500 g
- Baltojo vyno – 100 ml
- Druskos – ½ arbatinio šaukštelio
- Juodųjų pipirų – ½ šaukštelio
Gaminimo eiga:
Supjaustykite kiaulieną griežinėliais.
Iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.
Sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Sudėkite juos į keptuvę.
Įberkite druskos, pipirų ir įpilkite baltojo vyno.
Kepkite, kol svogūnai paruduos.
Svogūnus sudėkite ant mėsos.
Ant kiekvieno gabalėlio užtarkuokite sūrio.
Kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Mėgaukitės!
Vaizdo įrašo medžiaga: