Jei esate vienas iš tų žmonių, kurie mėgsta guliašą, jūs tikrai pamėgsite šį patiekalą, paruoštą pagal „YouTube“ kanalo receptą. Sultingas kiaulienos guliašas su morkomis ir bulvių koše!
Jums reikės:
- 800 g kiaulienos nugarinės arba sprandinės
- 2 mažų svogūnų arba 1 didelio
- 1 morkos
- 1/2 paprikos
- 3 šaukštų pomidorų pastos
- 200 g pomidorų
- Druskos
- Maltų juodųjų pipirų
- Maltų raudonosios paprikos miltelių pagal skonį
- Augalinio aliejaus
- 700 ml vandens
- 1 lauro lapo
- 100 g grietinės
- 1 šaukšto paprastų miltų
- 1 stiklinės vandens
Gaminimo eiga:
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite ir apie 4-5 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Tada suberkite sutarkuotą nedidelę morką ir pakepkite dar apie 5-6 minutes.
Kiaulienos nugarinę supjaustykite mažesniais gabalėliais ir apkepkite karštoje keptuvėje.
Suberkite morkas su svogūnais, druską, pagardinkite prieskoniais ir viską išmaišykite.
Pomidorų pastą sumaišykite su pomidorais, kuriuos sutarkuokite su rupia tarka arba supjaustykite.
Sudėkite į keptuvę su mėsa.
Įpilkite vandens ir įdėkite 1 lauro lapą.
Uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol suminkštės, apie 1,5 valandos.
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę su šaukštu miltų, įpilkite stiklinę vandens ir išmaišykite iki vientisos masės.
Įpilkite į keptuvę su mėsa ir sumaišykite.
Galiausiai dar įmaišykite sukapotą papriką, pabarstykite raudonosios paprikos milteliais.
Uždenkite dangtį ir troškinkite dar 15 minučių.
Galiausiai galite pabarstyti smulkintomis šviežiomis arba džiovintomis petražolėmis.
Galite patiekti su bulvių koše.
Skanaus!
Vaizdo medžiaga: