Mėsa orkaitėje gali būti kepama įvairiausiais būdais. Šį kartą siūlome išbandyti šį receptą. Garantuojame, tokia skani vakarienė jus tikrai pradžiugins!
Ingredientai:
- mėsa – 600 g
- cukinijos – 2 vnt.
- druska ir pipirai – pagal skonį
- žalumynai – sauja
- pomidoras – 1 vnt.
- svogūnas – 1 vnt.
Padažui:
- grietinė – 200 g
- majonezas – 2-3 valgomieji šaukštai
- žalumynai – sauja
- česnakai – 6 skiltelės.
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite griežinėliais, apibarstykite druska ir pipirais. Cukinijas ir pomidorus supjaustykite kubeliais, užberkite ant jų prieskonius ir susmulkintas žoleles. Išmaišykite ir padėkite ant riebalais išteptos kepimo formos.
Ant viršaus išdėliokite mėsą, ant mėsos sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes. Tuo metu sumaišykite grietinę, majonezą, žoleles ir česnaką. Mėsos viršų patepkite šiuo padažu ir dar pakepkite patiekalą 15 minučių. Skanaus!