Skanios keptos bulvės su svogūnais ir česnakais pagal „YouTube“ kanalo receptą – jos traškios išorėje ir minkštos viduje.
Jums reikės:
- Bulvių košės – 600 g (išvirtų ir sutrintų bulvių)
- Kiaušinio – 1 vnt.
- Česnakų – 4 skiltelių
- Svogūnų – 230 g (1 didelio svogūno)
- Miltų – 1-2 valgomųjų šaukštų
- Druskos
- Prieskonių
- Prieskoninių žolelių
- Džiūvėsėlių – pagal pageidavimą ir skonį.
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Paruoškite bulves, sutrinkite jas į košę, pagardinkite prieskoniais.
Sudėkite smulkintą česnaką ir pakepintus svogūnus.
Viską gerai išmaišykite ir įmaišykite plaktą kiaušinį bei miltus.
Turite paruošti vientisą mišinį.
Miltai sutirštins mišinį.
Jei neturite miltų, galite naudoti bulvių krakmolą.
Bulvių mišinį (mišinys neturi būti per tirštas) šaukštu dėkite ant išklotos kepimo popieriumi ir dar pateptos aliejumi kepimo skardos.
Pabarstykite džiūvėsėliais.
Kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 minučių.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: