Paruoškite šviežias bulves pagal šį „YouTube“ kanalo receptą.
Jos bus tokios skanios, kad negalėsite nustoti jų valgyti. Tai tiesiog fantastika!
Jums reikės:
- 2 vištienos krūtinėlių (250 g)
- 1 svogūno
- 4 skiltelių česnako
- 1,5 skirtingų spalvų paprikos
- 30 g sviesto
- 5 šaukštų augalinio aliejaus
- Druskos
- Maltų juodųjų pipirų
- Čiobrelių
- Kario pagal skonį
- 5 didelių bulvių
- 1 šaukštelio maltų raudonųjų paprikų miltelių
Padažui:
- 2 šaukštų pomidorų pastos
- 2 skiltelių česnako
- 2 stiklinių vandens (300 ml)
- Druskos
- 70 g tarkuoto Čederio sūrio
Gaminimo eiga:
Nulupkite bulves.
Kiekvieną iš jų perpjaukite išilgai pusiau ir išskaptuokite vidų.
Tada paruoštas bulves dėkite vieną šalia kitos ant kepimo skardos.
Dubenėlyje sumaišykite 2 šaukštus aliejaus, šaukštelį paprikos miltelių ir įtrinkite šį mišinį į kiekvieną bulvę.
Dabar pasūdykite bulves.
Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Nulupkite svogūną, jį smulkiai supjaustykite ir taip pat susmulkinkite skirtingų spalvų paprikas.
Į keptuvę įdėkite sviesto ar įpilkite aliejaus ir įkaitinkite.
Tada supjaustykite vištienos krūtinėlę į mažus gabalėlius ir apkepkite.
Po kelių minučių suberkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Galiausiai įmaišykite paprikas ir kepkite dar apie 3 minutes.
Pabarstykite prieskoniais ir viską gerai išmaišykite.
Paruoštą įdarą įdėkite į kiekvieną išskaptuotą bulvę.
Atskirame dubenyje sumaišykite pomidorų pastą su 2 česnako skiltelėmis, druska ir vandeniu.
Tada šiuo padažu apliekite bulves.
Galiausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite 190°C temperatūroje apie 30 minučių.
Pabarstykite kapotomis petražolėmis ir galėsite patiekti ant stalo.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga: