Keptos bulvės su aromatinėmis žolelėmis ir česnaku bus kiekvieno bulvių mėgėjo pats skaniausias patiekalas. Nieko nelaukite ir pasigaminkite!
Ingredientai:
- šviežios bulvės;
- alyvuogių aliejus – 5 valgomieji šaukštai;
- druska – 2 valgomieji šaukšteliai;
- česnakai – 3-4 skiltelės;
- čiobreliai – 0,5 arbatinio šaukštelio;
- rozmarinas – 0,5 arbatinio šaukštelio.
Gaminimas:
Šviežias bulves gerai nuplaukite ir, jei norite, nulupkite. Sumaišykite alyvuogių aliejų, rozmarinus, čiobrelius ir išspauskite česnako skilteles. Užpilkite bulves gautu padažu, sumaišykite.
Bulves paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Uždenkite kitu kepimo popieriaus lakštu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje valandą.
Pasibaigus laikui, padarykite skylę kepimo popieriuje ir dar pakepkite 10 minučių.