Varškėčiai taps pačiu mėgstamiausiu jūsų desertu. Varškė kepiniams puikiai tinka, tad būtinai išbandykite šį receptą!
Ingredientai:
- varškė – 400 g
- manų kruopos – 35 g
- kiaušinis – 1 vnt.
- miltai – 50 g
- cukrus – 2 valgomieji šaukštai
- vanilinis cukrus – 2 arbatiniai šaukšteliai;
- augalinis aliejus – 80 ml.
Gaminimas:
Varškę su kiaušiniu sutrinkite iki vientisos masės. Į varškės masę suberkite cukrų ir vanilinį cukrų, viską gerai išmaišykite. Suberkite manų kruopas ir vėl išmaišykite.
Formuokite varškėčius ir kiekvieną įdėkite į miltus arba manų kruopas. Varškėčius apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Pagardinti galite uogomis ir cukraus pudra. Skanaus!