Šis patiekalas tikrai nusipelno vietos ant jūsų stalo!
Sudėtis:
viščiukas, sveriantis apie 1,5 kg
druska pagal skonį
malti juodieji pipirai pagal skonį
1 svogūnas
3 morkos
2 salierai
300 g bulvių
1 skiltelė česnako
3 šaukštai sviesto
1 citrina
čiobrelių
Gaminimas:
Iš visų pusių įtrinkite viščiuką druska ir pipirais ir suriškite kojas.
Svogūnus, morkas, salierus, bulves ir česnaką supjaustykite dideliais gabalėliais ir supilkite į kepimo formą. Ant viršaus uždėkite viščiuką.
Sutepkite vištieną tirpintu sviestu ir į vidų įdėkite citrinos bei čiobrelių.
Kepkite 220 ° C temperatūroje maždaug valandą.
Išimkite formą iš orkaitės, uždenkite folija ir palikite 15-20 minučių.
Skanaus!