Mėsa, kuri puikiai tinka sumuštiniams! Vieną kartą paragavę gaminsite ją vis iš naujo ir valgysite labai skanius pusryčius!
Ingredientai:
mėsa (galite naudoti kokią tik norite, bet geriausiai tinka kiauliena)
česnakai
Prancūziškos garstyčios
druska
čili pipirai.
Gaminimas:
Sumaišykite garstyčias su susmulkintu čili pipiru, česnaku bei druska. Mėsą aptepkite šiuo mišiniu, apvyniokite plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.
Pasiruoškite du kepimo popieriaus lapelius, kad galėtumėte į jų vidurį įdėti mėsą, o popieriaus galus surišti. Paimkite vieną kepimo popieriaus lapą ir suvilgykite jį vandeniu. Dėkite mėsą į centrą, popieriaus galus suriškite siūlu.
Tą patį padarykite su antruoju popieriaus lapu, dėkite ant jo jau supakuotą mėsą ir suriškite galus siūlu. Tada įdėkite pakuotę į ugniai atsparią formą ir uždenkite dangčiu. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug valandą.
Štai ir pasigaminote nepaprastai skanią mėsą sumuštiniams. Skanaus!