Cukinijos, įdarytos malta mėsa, tapo vienu populiariausių patiekalų mūsų namuose. Paruoškite tai pagal šį „YouTube“ receptą ir turėsite tikrai skanų vasarišką patiekalą!
Jums reikės:
- 1 kg cukinijos
- 500 g maltos mėsos
- 70 g svogūnų
- druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- 100 g paprastų miltų
- 2 kiaušinių
- petražolių pagal skonį
Gaminimo eiga:
Faršą galite naudoti toks, koks jums patinka.
Įdėkite jį į dubenį, į jį įdėkite tarkuoto svogūno, druskos, pagardinkite ir pridėkite smulkintas petražoles.
Cukiniją supjaustykite stambiais griežinėliais ir šaukštu išimkite minkštimą.
Cukinijas pasūdykite ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad į juos susigertų sultys, kurias išskirs griežinėliai.
Cukinijų apskritimus užpildykite paruošta malta mėsa.
Kiaušinius išplakite šluotele, panardinkite į juos cukinijos griežinėlius, tada apvoliokite juos miltuose ir kepkite karštame augaliniame aliejuje iš kiekvienos pusės maždaug po 3 minutes.
PATARIMAS: galite sudėti cukinijos griežinėlius į kepimo popieriumi padengtą skardą ir kepti orkaitėje.
PATARIMAS: prieš kepdami cukinijas, galite ant jų viršaus uždėti šiek tiek tarkuoto sūrio.
Tokias cukinijas galite patiekti su įvairiais, jums patinkančiais padažais, pavyzdžiui, su česnakais, žolelėmis ir pan.
Tai yra idealus patiekalas vasarai ir gali būti patiekiamas kaip užkandis, taip pat kaip pagrindinis patiekalas su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
Vaizdo medžiaga: