Home Receptai Mėsos patiekalai Receptas, pagal kurį galima paruošti bet kurios rūšies mėsą, ji bus sultinga ir skani

Receptas, pagal kurį galima paruošti bet kurios rūšies mėsą, ji bus sultinga ir skani

0
Receptas, pagal kurį galima paruošti bet kurios rūšies mėsą, ji bus sultinga ir skani

Šiandien norėčiau pasidalinti su jumis vienu nuostabiu receptu.

Jeigu naudosite šį receptą, jūsų kepama mėsa bus labai sultinga ir skani.

Ingredientai:

1 kg mėsos;

4 kiaušiniai;

2 virtuviniai šaukštai garstyčių;

1 valgomasis šaukštas krakmolo;

2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus;

2 arbatiniai šaukšteliai druskos (galite dėti ir mažiau, pagal skonį);

pipirai (pagal skonį).

Kaip gaminti?

Sumaišykite prieskonius, garstyčias, kiaušinius, krakmolą ir aliejų.

Nupjaukite nuo mėsos riebalus, tada supjaustykite reikiamo dydžio gabaliukais.

Įdėkite mėsą į mišinį ir gerai sumaišykite.

Mėsą šiame marinate šaldytuve galite laikyti ir porą dienų, bet patariame laikyti kelias valandas.

Išėmę mėsą kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Šaltinis