Sultinga ir skanu!
Ingredientai:
- kepenys – 300 g
- bulvės – 600 g
- kiaušinis – 1 vnt.
- svogūnas – 1 vnt.
- česnakai pagal skonį
- baltos duonos džiūvėsiai – 4 šaukštai
- miltai – 6 šaukštai
- augalinis aliejus – 4 šaukštai
- druska ir pipirai, bet kokie prieskoniai pagal skonį.
Paruošimas:
- Išvirkite bulves, atvėsinkite ir sutarkuokite smulkia tarka.
- Kepenėles, česnaką ir svogūną sumalkite elektriniu smulkintuvu, tada suberkite bulves ir vėl sumalkite iki vientisos masės.
- Pagal skonį įdėkite džiūvėsių, kiaušinį, druskos, pipirų ir prieskonių.
- Jei masė skysta, įberkite šiek tiek miltų.
- Kepkite kotletus karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus!