Parduotuvėse pradės trūkti kepenėlių, kai visi sužinos apie šį receptą.
Ingredientai:
- jautienos kepenys – 1 kg;
- saldžioji paprika – 3 vnt.;
- pomidorai – 2 vnt.;
- svogūnai – 2 vnt.;
- aitrioji paprika – 1 vnt.;
- petražolės, kuminas, pipirai, druska – pagal skonį.
Gaminimas:
Kepenėles supjaustykite gabalėliais, svogūną – plonais pusžiedžiais. Paprikas supjaustykite stambiais gabalais, pomidorus – kubeliais.
Paimame aliejų ir sviestą, įkaitiname ir dedame kepenėles.
Kepenėles apkepkite aliejaus ir sviesto mišinyje po porą minučių iš visų pusių.
Tada suberkite svogūną, išmaišykite ir pakepinkite 1 minutę.
Suberkite pomidorus, saldžiąsias ir aitriąsias paprikas, išmaišykite.
Dar minutę pakepinkite, pasūdykite, suberkite pipirus, suberkite papriką ir kumino miltelius.
Išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių uždengę dangčiu.
Prieš patiekdami apibarstykite petražolėmis.
Skanaus!