Norite sulaukti pagyrų? Iškepkite šį skanėstą savo svečiams, ir jie jums už tai tikrai padėkos! Paruošti šiuos keksiukus yra labai paprasta: tiesiog negali nepavykti!
Jums reikės:
- 280 g kvietinių miltų
- 3 kiaušinių
- 200 g granuliuoto cukraus
- 150 ml kambario temperatūros plaktos grietinėlės
- 100 ml saulėgrąžų aliejaus
- 1 pakelio kepimo miltelių
- 100 g šokolado drožlių
- „Nutella“ riešutų kremo
- Cukraus pudros
Kaip gaminti?
Kiaušinius išplakite su cukrumi iki putų.
Palaipsniui supilkite aliejų, suplakite.
Persijokite miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais.
Pamažu įmaišykite į ruošiamą tešlą.
Suberkite šokolado drožles.
Išmaišykite.
Į keksiukų formeles dėkite šaukštą tešlos, 1 šaukštą „Nutella“ riešutų kremo, ir vėl 1 šaukštą tešlos, kol užpildysite visą formelių tūrį.
Į keksiukų formeles galite įdėti ir po šaukštelį maskarponės.
Įkaitinkite orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje maždaug 35 minutes.
Palaukite, kol atvės. Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Skanaus!