Skanūs keksiukai su „Milka“ šokoladu. Juos pamėgs ir vaikai, ir suaugusieji!
Šį receptą radome jums „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 2 kiaušinių
- Žiupsnelio druskos
- Pakelio vanilinio cukraus
- Stiklinės cukraus (150 g)
- 1 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės
- 2 stiklinių paprastų miltų (220 g)
- 1 pakelio kepimo miltelių
- 3 šaukštų natūralaus jogurto
- Pusės stiklinės augalinio aliejaus (100 ml)
- 1 stiklinės pieno (150 ml)
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos ir cukrumi.
Plakite tol, kol susidarys putos.
Įmaišykite į šį mišinį pieną ir aliejų.
Taip pat į mišinį suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Išmaišykite, kad gautųsi vientisa tešla.
Paruoškite keksiukų skardą, išklodami ją popieriniais keksiukų indeliais.
Iki pusės indelio tūrio supilkite tešlos.
Ant tešlos viršaus uždėkite gabalėlį šokolado ir užpilkite likusią tešlos dalį.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: