Jums reikės:
- 1,5 stiklinės miltų
- 0,75 stiklinės cukraus
- 1 arb. š. sodos
- 1 arb. š. malto cinamono
- 0,5 arb. š. druskos
- 0,25 stiklinės pieno
- 1 kiaušinio
- 0,5 stiklinės augalinio aliejaus
- 1 valg. š. citrinos sulčių
- 1 arb. š. vanilės ekstrakto
- 1 stiklinės tarkuotų cukinijų
- 0,5 stiklinės smulkintų riešutų
- 0,5 stiklinės razinų
Stiklinės talpa – 240 ml
Kaip gaminti?
- Sumaišykite cukrų, miltus, druską, cinamoną ir sodą.
- Atskirai išplakite kiaušinį su pienu, citrinos sultimis, augaliniu aliejumi ir vanilės ekstraktu.
- Sumaišykite sausus ir skystus ingredientus, išmaišykite viską iki vientisos masės.
- Suberkite tarkuotas cukinijas, razinas ir riešutus, išmaišykite.
- Tešlą supilkite į formeles, užpildydami ¾ tūrio.
- Kepkite 190°C temperatūroje apie 20 min., kol prie medinio dantų krapštuko nebelips tešla.
Skanaus!