Nuostabus malonumas!
Sudedamosios dalys:
Tešlai reikalingi ingredientai:
- Miltai – 230 g
- Kakava – 10 g
- Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
- Druska – 1 žiupsnelis
- Aliejus – 120 ml
- Kefyras – 180 ml
- Kiaušiniai – 2 vienetai
- Cukrus – 170 g
- Raudoni maistiniai dažai – 1 šaukštelis
Kremui reikalingi ingredientai:
- Varškė – 250 g
- Sviestas – 100 g
- Cukraus pudra – 90 g
Paruošimo eiga:
- Atskirai sumaišykite sausus ir skystus tešlos ingredientus.
- Supilkite skystus ingredientus į sausus ingredientus ir išmaišykite. Tešla neturi būti per tiršta.
- Pripildykite keksiukų formeles iki 1/3 tešlos.
- Kepkite 180°C temperatūroje 15-20 minučių. Ar keksiukai jau iškepė, patikrinkite dantų krapštuku.
- Kremui sumaišykite varškę, minkštą sviestą ir cukraus pudrą. Kremą sudėkite į konditerinį maišelį ir papuoškite kiekvieną keksiuką atskirai.
- Ant viršaus užberkite keksiukų trupinius.
Gero apetito!