Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Keksas su šokoladu: skanus ir gardus desertas!

Jums reikės:

  • 220-250 g miltų
  • 300 ml riebios grietinėlės
  • 4 kiaušinių
  • 160 g cukraus
  • 0,5 arb. š. gesintos sodos
  • 100 g šokolado

Kaip gaminti?

  1. Grietinėlę išplakite su cukrumi, įmuškite kiaušinius. Toliau plakite.
  2. Įberkite gesintos sodos ir miltų. Plakite iki vientisos masės.
  3. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
  4. Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
  5. Ant viršaus užpilkite pusę ištirpinto šokolado.
  6. Supilkite likusią tešlą ir likusį šokoladą.
  7. Lengvai sumaišykite šokoladą ir tešlą.
  8. Kepkite 180°C temperatūroje apie 40 minučių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---