Tikra palaima gomuriui!
Sudedamosios dalys:
Tešlai reikės:
- 300 g miltų
- 2 šaukštų kakavos
- 250 ml kefyro
- 3 kiaušinių
- 200 g cukraus
- 15 g kepimo miltelių
- 150 ml augalinio aliejaus
- 1 pakelio vanilino
Įdarui reikės:
- 250 g varškės
- 40-50 g miltų
- 1 kiaušinio
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- 40 g cukraus
Paruošimas:
- Užminkykite tešlą iš visų nurodytų ingredientų ir palikite kelioms minutėms pakilti.
- Įdarui: varškę sumaišykite su kiaušiniu ir cukrumi, tada suberkite miltus, kepimo miltelius ir vaniliną. Mišinį supilkite į konditerinį maišelį.
- Pusę tešlos paskirstykite į riebalais išteptą kepimo formą.
- Ant tešlos viršaus konditeriniu maišeliu paskleiskite varškės kremą.
- Ant kremo sudėkite likusią tešlą.
- Kepkite 180°C temperatūroje 50-60 minučių.
- Pyragą papuoškite cukraus pudra.
Mėgaukitės kartu su arbata!