Šis nuostabaus skonio keksas sužavės jus savo paprastumu. Geriausia tai, kad keksą galite pasigaminti labai greitai ir lengvai!
Ingredientai:
- miltai – 300-320 g
- kefyras – 250 ml
- kiaušiniai – 2 vnt.
- cukrus – 120 g
- sviestas – 30 g
- kepimo milteliai – 10 g
- razinos – 100 g.
Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Supilkite lydytą sviestą, išmaišykite, tada supilkite kefyrą ir vėl išmaišykite. Palaipsniui suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir vėl viską gerai išmaišykite. Galiausiai į tešlą suberkite razinas.
Gautą tešlą supilkite į kepimo formą, geriausia – silikoninę, ir išlyginkite. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje 30-35 min. Iškepusį keksą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!