Jums reikės:
- 230 g miltų
- 180 g čederio sūrio
- 50 g svogūnų laiškų
- 1 valg. š. kepimo miltelių
- 1 arb. š. džiovintų bazilikų
- 1 žiupsnelio druskos
- 1 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
- 80 ml pieno
- 80 ml augalinio aliejaus
- 4 kiaušinių
- 1 arb. š. dižono garstyčių
- 30 g graikinių riešutų
Kaip gaminti?
- Sutarkuokite sūrį (šiek tiek atidėkite jo pabarstymui ant viršaus).
- Susmulkinkite žalumynus.
- Atskirai sumaišykite sausus ir skystus ingredientus. Į skystus ingredientus suberkite sausų ingredientų mišinį. Maišykite iki vientisos masės.
- Kepimo formą ištepkite sviestu. Supilkite tešlą.
- Kepkite 180°C temperatūroje 30 minučių.
- Pabarstykite riešutais ir sūriu, kepkite dar 30 minučių.
Skanaus!