Šis karštas užkandis patiks visiems svečiams. Jį pasigaminsite labai lengvai ir greitai! Būtinai išbandykite šį puikų užkandį!
Ingredientai:
- balta duona – 8 riekelės
- mažos dešrelės – 8 vnt.
- šoninė – 8 vnt.
- kiaušiniai – 3 vnt
- pienas – 100 ml
- paprikos prieskoniai – 1 arbatinis šaukštelis
- druska – pagal skonį
- sviestas – 20 g.
Gaminimas:
Kiekvieną batono riekelę iškočiokite kočėlu. Ant krašto uždėkite gabalėlį šoninės, ant viršaus – dešrelę. Batoną susukite į vyniotinį, kraštelius šiek tiek prispauskite, kad geriau priliptų.
Kiaušinius išplakite su pienu, druska ir paprikos prieskoniais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, vyniotinius pamirkykite kiaušinių mišinyje ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Skanaus!