Kai pirmą kartą gaminau sumuštinius pagal šį receptą, buvau labai patenkinta rezultatu. Todėl jis tapo vienu mėgstamiausių mano receptu, pagal kurį dabar dažnai gaminu.
Dar vienas didelis pliusas yra greitas pagaminimas – užtruksite 8 minutės!
Reikalingi ingredientai:
- Įprastas batonas (be vanilės priedų);
- Vienas didelis pomidoras;
- Bet kokia dešra (tinka rūkyta, virta, dešrelės, dešros, kumpis ir kitos) – 150-200 g.
- Sūris – 180 g.;
- Žalumynai, priklausomai nuo jūsų skonio.
Kaip gaminti:
Supjaustykite batoną maždaug 1,5–2 cm storio riekutėmis.
Dabar paruoškite įdarą. Čia galite naudoti viską, ką norite (alyvuoges, įvairių rūšių sūrį, bet kokią mėsą).
Dešrą supjaustykite mažesniais gabalėliais. Tą patį darykite su pomidorais ir žalumynais.
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Viską sumaišykite ir pridėkite du – tris valgomuosius šaukštus majonezo. Gerai išmaišykite.
Gautą užtepėlę paskirstykite ant batono gabalėlių.
Vienai riekei reikia maždaug vieno valgomojo šaukšto.
Ant viršaus pabarstykite batono trupinių ir likusio sūrio.
Sumuštinius sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200° laipsnių temperatūros.
Kepkite apie 8 minutes.
Skanaus!