Puikus receptas su žiediniais kopūstais – nereikia kepti ar tris kartus apvirti. Šią puikią vakarienę greitai pasigaminsite patys. Šį patiekalą gaminkite visada, kai tik turėsite žiedinių kopūstų.
Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- Žiedinio kopūsto – ½ galvos
- Kiaušinių – 2 vnt.
- Paprastų miltų – 50 g
- Petražolių – 1 ryšulėlio
- Juodųjų pipirų – ½ šaukštelio
- Druskos – 1 arbatinio šaukštelio
- Kepimo aliejaus – 2 šaukštų
Gaminimo eiga:
Paruoškite žiedinį kopūstą ir nuimkite lapus.
Sutarkuokite žiedinį kopūstus.
Supjaustykite petražoles.
Į sutarkuotus kopūstus įberkite petražoles, sudėkite kiaušinius, druską, juoduosius pipirus.
Galiausiai suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi.
Paskirstykite paruoštą mišinį ant keptuvės.
Kepkite ant vidutinės ugnies, uždengę dangčiu, apie 7 minutes.
Apverskite, kepkite dar 7 minutes.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: