Šis kakavinis tortas, nes jis niekada nebūna tobulos formos. Bet visada su prašmatniu skoniu. Ji galima gaminti su dviejų rūšių įdaru, priklausomai nuo nuotaikos. Nors aš manau, kad taip pat ir dėl prieinamų ingredientų.
Jums reikės:
- 2 kiaušiniai
- 1 puodelis cukraus
- 3 puodeliai miltų
- 100 g sviesto
- 2 šaukštai medaus
- 2 šaukštai kakavos
- 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
- 1 puodelio grietinės
- slyvų ar konservuotų vyšnių pagal skonį
Gaminimas:
Sumaišykite kiaušinius, miltus, cukrų, sviestą, medų ir kakavą, kepimo miltelius. Jei naudojate sodą, prieš tai ją užgesinkite su actu. Padalinkite tešlą į devynias maždaug lygias dalis (gali būti mažiau), kepkite plonus biskvitus įkaitntoje iki 180 laiksnių orkaitėje 3–5 minutes.
Kol biskvitai kepa, paruoškite kremą. Viskas labai paprasta. Grietinę sumaišykite su slyvomis arba konservuotomis vyšniomis. Slyvas prieš tai galite šiek tie pamirkyti ir supjaustyti. Vyšnias galima dėti tokias, kokios yra.
Kai biskvitai šiek tiek atvės, drąsiaisutepkite juos kremu ir sudėkite į krūvą. Rezultatas turėtų būti tikrai ne tobulas.
Kakavinis tortas paruoštas, viršų galite pabarstyti trupiniais, kuriuos galite gauti iš pyrago atraižų. Tortas yra paruoštas.