Greitai ir nesudėtingai paruošiamas glaistas, kuris pjaustomas nesutrupa.
Sudėtis:
4 šaukštai pieno miltelių
6-8 šaukštai kondensuoto pieno
2 šaukšteliai citrinos sulčių
Gaminimas:
Į dubenį sudėkite 4 šaukštus pieno miltelių, supilkite 6 šaukštus kondensuoto pieno ir 2 šaukštelius citrinos sulčių, viską išmaišykite.
Jei masė per tiršta, įpilkite daugiau kondensuoto pieno, o jei per skysta, įpilkite daugiau pieno miltelių.
Pasidarykite tokio tirštumo, kokio jums reikia. Glaistas yra paruoštas.
Aptepkite glaistu atvėsusius kepinius ir tuoj pat pabarstykite pabarstukais.
Leiskite glaistui susigerti. Kuo storesnis jo sluoksnis, tuo ilgiau tai užtruks.
Skanaus!