Rekomenduojama gaminti vakarienei arba pietums!
Sudėtis:
800 g pievagrybių
3 puodeliai grikių košės
2 svogūnai
1 kiaušinis
5 šaukštai kečupo
1 šaukštelis daržovių prieskonių
džiūvėsėliai
druska, pipirai
žalumynai
aliejus
Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir grybus.
Apkepkite svogūnus aliejuje iki auksinės spalvos.
Tada suberkite grybus ir pakepkite, kol iškeps.
Grybus su svogūnais perleiskite per mėsmalę, nusausinę skysčio perteklių.
Sudėkite grikių košę, įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir įmuškite kiaušinį. Gerai išminkykite.
Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje iš visų pusių.
Tada kotletus sudėkite į kepimo indą. Užpilkite kečiupu, praskiestu stikline vandens.
Kepkite 200º С temperatūroje 10-15 minučių.
Skanaus!